وقتی تیمی رو بکشونن به حاشیه همین میشه
اول بحث تبانی بعد بحث درگیری و غیره
SSA Super V.I.P
اگه قراره حق یه تیم واقعا بهش برسه ، استقلاله ، وگرنه در هر صورت دیگه نا حقی میشه .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
وقتی تیمی رو بکشونن به حاشیه همین میشه
اول بحث تبانی بعد بحث درگیری و غیره
D J V A H I D (17-04-09), sAsAn.K (17-04-09)
عضو VIP شهرسختافزار
واقعا خیلی حیف شدا...
حقتونو خوردن...
जीवन एक धोखा है.
عضو VIP شهرسختافزار
به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعهنويي پس از تساوي يك بر يك مقابل سايپا اظهار داشت: قبل از اينكه راجع به بازي صحبت كنم بايد بگويم كه شرمنده اين مردم هستم. هواداران استقلال كاري كردند كه در ورزش ما حركت جديدي رخ داده است.
وي ادامه داد: با وجود اينكه بازي به تساوي كشيده شد اما 80 دقيقه بازي را در اختيار داشتيم. معتقدم شانس قهرماني استقلال به 30 درصد رسيد ولي با اين وجود هواداران من را شرمنده خود كردند. با اين حال كار ما نبايد به اينجا ميكشيد. اگر دقت ميكرديم ميتوانستيم سايپا را با اختلاف 3 يا 4 گل شكست دهيم.
سرمربي استقلال در خصوص قضاوت محسن قهرماني عنوان كرد: اجازه بدهيد در خصوص داوري صحبت نكنم و كارشناسان برنامه 90 در اين خصوص اظهارنظر كنند.
قلعه نويي در خصوص سئوال خبرنگاري كه درباره افت استقلال در چند هفته اخير پرسيده بود، گفت: تيم ما افت نكرده است. ضمن اينكه سايپا تيم كوچكي نيست. شما با اين سئوال عملكرد بازيكنان من و زحمات آنها را زير سئوال ميبريد. افت يعني اينكه تيم ما 3 گل از سايپا بخورد نه اينكه 80 دقيقه روي دروازه حريف حمله كند ولي با اين وجود اعتقاد دارم نبايد كار استقلال به اينجا مي رسيد.
قلعه نويي در خصوص حاشيههايي كه در هفته گذشته از سوي برخي پيشكسوتان اين تيم به وجود آمد، تاكيد كرد: بالاخره اين اتفاقات ميافتد ولي باز هم اعتقاد دارم اين تهمتها مسئله جديدي در فوتبال ما بود. هنگامي كه از مالزي برگشتم همه جوره فشار را تحمل كردم و تا 3 هفته نخوابيدم. همه امير قلعه نويي را مي شناسند. من بچه جنوب شهر هستم ولي اين تهمتها زندگي من را تحتالشعاع قرار داد.
سرمربي استقلال تصريح كرد: يك خبرگزاري به نام فارس با درج خبر درگيري من و منيعي تمركز تيم ما را برهم زد. به همان مكهاي كه رفتهام؛ من ميثم منيعي را در فرودگاه نديدم و آن خبرگزاري قصد داشت با اين مطلب ترور شخصيت كند. معتقد هستم خبرگزارياي كه بودجهاش را از بيتالمال دريافت ميكند بايد درباره مسائلي كه مينويسد دقت كند و نبايد خبر كذب منتشر كند. چطور شما روي خبرگزاري خود تعصب داريد، اما من نبايد روي اين موضوع كه شما با يك خبر كذب با آبروي 30 ساله من بازي كردهايد ناراحت شوم. چرا خبرگزاري فارس كه دو سال است تاسيس شده حداقل در يك سال گذشته تمام وقت خود را به انتقاد از من و استقلال اختصاص داده است. مگر شما مسلمان نيستيد؟ چرا مطالب غيرواقعي منتشر ميكنيد؟
قلعه نويي در پاسخ به سئوال خبرنگار فارس مبني بر اينكه تيم شما 6 امتياز از ذوب آهن جلو بود و يك خبر چقدر ميتواند در از دست رفتن صدرنشيني شما تاثير گذاشته باشد گفت: من نگفتم خبرگزاري فارس، گفتم اين مسائل دست به دست هم داد. اما خبر درگيري منيعي هم يكي از اين اتفاقات بود. اميدوارم مسئولان رده بالاي كشور فكري به حال اين مسئله بكنند كه چرا با زدن يك تيتر نظم يك تيم را اينگونه بهم ميريزند.
وي در خصوص ضعف مدافعان استقلال و اينكه چرا در دقيقه 92 گل تساوي را دريافت كردند، گفت: شما ميتوانيد به تخته من در رختكن استقلال مراجعه كنيد. ما روي ضربات آزاد خيلي كار كرديم. دو روز قبل از مسابقه تاكيد داشتم كه بازيكنان حريف را ول نكنند اما در يك لحظه اكبرپور از يار مستقيمش جدا شد و تيم ما گل تساوي را دريافت كرد.
قلعهنويي در خصوص اينكه آيا در خصوص اتهام زرينچه از لحاظ حقوقي پيگير مسئله خواهد بود يا خير يادآور شد: سئوال خوبي انجام داديد. در برخي مواقع بعضي از خبرنگاران زنگ ميزنند و من جواب آنها را نميدهم. اين مسئله باعث ميشود آنها عليه ما تيتر بزنند اما امسال كاري انجام داديم كه چند نفر از خبرنگاران در محل تمرين با ما مصاحبه كردند. اما اين تهمتهايي كه در قبل از بازي با فولاد زده شد اتهام جديدي بود. آقايان دو سه فصل گذشته در خبرگزاري ايپنا اعلام كرده بودند كه فوتبال پاك رعايت نشده اما اينبار علنا تهمت تباني زدند. به خاطر همين مسئله در طول 3 هفته روزي دو ساعت بيشتر نخوابيدم. اما بجز اين آقاياني كه اتهام تباني زدند دو سه نفر ديگر هم هستند كه قصد شكايت از آنها را دارم و منتظرم بازيهاي حساس استقلال به پايان برسد.
قلعهنويي در خصوص اينكه آيا بحث تمديد قرارداد براي فصل آينده با او مطرح شده است يا خير عنوان كرد: چنين بحثي هرگز مطرح نشده و فقط قبل از ديدار مقابل الاتحاد بود كه چنين شايعاتي بوجود آمد.
وي در خصوص شانس قهرماني استقلال گفت: فكر ميكنم با اين نتيجهاي كه امروز كسب شد استقلال تنها 30 درصد شانس قهرماني دارد.
وي در خصوص اينكه آيا روي بازيكنان استقلال استرسي وارد شده يا خير اظهار داشت: بازيكنان من استرس ندارند. من خوشحال هستم وقتي قلعه نويي به هر تيمي ميرود از آن تيم توقع قهرماني دارند. تيم من بيشترين گل زده را بعد از بارسلونا در جهان دارد. در طول 6 ماه دو بار استقلال را آسيايي كردم و شايد اين مسئله باعث شد يك مقدار فشار را تحمل كنيم. اما اين تيم حقش قهرماني است و اگر به اين عنوان دست پيدا نكند مقصرش بنده هستم.
سرمربي استقلال در خصوص اظهار نظر جلالي در تمرينات فولاد خوزستان مبني بر اينكه در هفته آخر بايد مردانه مقابل ذوب آهن بايستند گفت: من هم چنين مسئلهاي را شنيدم ولي طبق وظيفهاي كه داريم بايد مقابل پيام با تمام وجود بازي كرده و به 3 امتياز بازي برسيم. سال اولي كه در استقلال بودم چنين اتفاقي افتاد ولي اين بار همه چيز دست خداست و قهرمان باز هم در روز آخر مشخص خواهد شد.
عضو VIP شهرسختافزار
خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت: بعد از بازي مقابل استقلال از طرز تفكر قلعه نويي در مورد فولاد ناراحت شدم و معتقدم او نميتواند براي ما تعيين تكليف كند.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حسين ابن قاسم در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره بازي پاياني مقابل ذوب آهن و شايعه تباني مديران كارخانه ذوب آهن و فولاد خوزستان اظهار داشت: براي كساني كه چنين تفكراتي دارند متاسف هستم. چنين چيزي در قاموس مديران اين دو كارخانه نيست.
وي با اشاره به صحبت هاي امير قلعه نويي بعد از بازي اين تيم مقابل استقلال عنوان كرد: بعد از بازي قلعه نويي گفت اگر فولاد هميشه اين طور بازي مي كرد اكنون در كورس بود. من از اين حرف ناراحت شدم. او فكر مي كند ما مقابل تيم هاي ديگر خوب نبوده ايم. در حالي كه تيم ما هر بازي بهتر از بازي گذشته بوده است. اصلا او چطور مي تواند براي تيم ما تعيين تكليف كند كه مقابل تيم ها چطور بازي كنيم؟
ابن قاسم در ادامه در مورد بازي ديروز مقابل راه آهن و دريافت دو گل از روي نقطه پنالتي گفت: بازيكنان راه آهن و نيمكت نشينان اين تيم به قدري سر هر صحنه اي داد و بيداد مي كردند كه اعصاب تيم ما را به هم ريخته بودند و تيم ما در نيمه دوم نتوانست بازي هميشگي خود را انجام دهد. ضمن اينكه پنالتي دوم آنها درست نبود.
G E N E R A L ™ (17-04-09)
عضو VIP شهرسختافزار
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال ملوان گفت: استقلالي ها بايد از خودشان ناراحت باشند چرا كه آنها در خانه نتيجه نگرفتند.
محمد احمد زاده در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره دليل غيبتش در نشست خبري بعد از مسابقه با ذوب آهن خاطرنشان كرد: تمام دوربين هاي تلويزيوني يكي يكي به رختكن تيم آمدند و با من مصاحبه كردند و ديگر لزومي نداشت به سالن خبري بروم.
وي در مورد ديدار با ذوب آهن گفت: در نيمه اول با اينكه يك بر صفر از حريف عقب بوديم اما بازي متعادلي را از هر دو تيم شاهد بوديم و حريف برتري خاصي نسبت به ما نداشت. در نيمه دوم هم داور يك پنالتي را به سود ما اعلام نكرد و با توجه به اي كه در آن زمان يك بر صفر عقب بوديم آن پنالتي مي توانست نتيجه بازي را تغيير دهد. نتيجه اين ديدار تحت تاثير اين پنالتي قرار گرفت.
سرمربي ملوان تاكيد كرد: در طول اين فصل به شهادت كارشناسان برنامه 90 بيش از 10 پنالتي ما ناديده گرفته شده البته خودمان معتقديم كه 15 پنالتي بوده است. به هر حال بعد از اين پنالتي در دو صحنه ديگر دروازه ما باز شد و 3 بر صفر شكست خورديم كه اين نتيجه بيشتر حاصر انگيزه بالاي بازيكنان ذوب آهن بود.من از بازيكنانم رضايت كامل ندارم هر چند آنها تمام تلاششان را براي كسب امتياز انجام دادند.
احمدزاده درباره اينكه استقلالي ها از شكست ملوان بيش از بازيكنان و مربيان ملوان ناراحت شدند عنوان كرد: استقلالي ها بايد از خودشان ناراحت باشند. آنها در خانه نتوانستند به برتري برسند و نبايد از ديگران انتظار داشته باشند. البته بازيكنان استقلال هم مانند بازيكنان ملوان تمام تلاششان را كردند اما در نهايت نتوانستندبه برتري برسند. اگر تيمي مي خواهد به هدفش برسد بايد اول به نتايج خودش توجه كند و استقلالي ها خودشان نتوانستند خوب نتيجه بگيرند.
احمدزاده در مورد اينكه كدام يك از دو تيم استقلال و ذوب آهن شايسته قهرماني است گفت: هر دوتيم خوب هستند و نمي توانم به اين سئوال جواب خاصي بدهم.
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: 6 امتياز از ذوب آهن جلو بوديم اما قدر آن را ندانستيم.
عليرضا عباسفرد در گفت و گو با خبرگزاري فارس در خصوص آخرين شرايط استقلال پس از تساوي مقابل سايپا عنوان كرد: متاسفانه در اين ديدار گل بسيار بدي دريافت كرديم و با وجود اينكه بازيكنان سايپا با استرس بازي ميكردند نتوانستيم از پيروزي خود در دقايق پاياني محافظت كنيم. به اعتقاد من مشكل استقلال زدن گل اول است. اگر در نيمه اول اين كار را انجام دهيم ميتوانيم در بقيه دقايق بازي بدون استرس كار خود را دنبال كنيم.
مهاجم استقلال در خصوص اينكه آيا اين تيم پس از دربي دور برگشت افت كرده؛ اظهار داشت: اين را بايد آقاي قلعهنويي پاسخ دهد چون او از لحاظ فني به همه چيز واقف است اما اعتقاد من اين است كه ما بازيكنان هم خودمان را گم كرديم و هدفمان را هم از دست داديم. تيم ما 6 امتياز از ذوب آهن جلو بود ولي قدر آن را ندانستيم.
عباسفرد ادامه داد: در اين مدت حاشيههاي زيادي گريبانگير تيم بود كه متاسفانه باعث شد تمركز تيم ما بهم بريزد. مسئله انتخاب سرمربي تيم ملي، اختلافات بازيكن با مربي و عنوان شدن اين مسائل در مطبوعات همگي باعث شد تيم ما امروز در مكان دوم قرار بگيرد. اعتقاد دارم همگي بايد تفكر حرفهاي داشته باشيم و اگر بر فرض بازيكني در تركيب اصلي قرار نگرفت براي موفقيت تيم دعا كند. مثلا خود من با وجود اينكه يكي از آمادهترين بازيكنان بودم اما در سيستم آقاي قلعهنويي جايي نداشتم اما با اين وجود سرم را به پايين انداختم و به كار خود ادامه دادم.
وي اضافه كرد: شايد اين مسائل اگر در آخر ليگ اتفاق نميافتاد مديرعامل استقلال كه يكي از افراد خوب در ورزش ماست ميتوانست از آنها جلوگيري كند اما متاسفانه اين اتفاقات زماني افتاد كه ديگر دير شده بود.
عباسفرد در خصوص شانس قهرماني استقلال گفت: هنوز هم شانس داريم. اگر هم قهرمان نشديم اتفاق خاصي نميافتد چون همه؛ تيم ما را به عنوان تيم قهرمان ميشناسند. در اين اواخر تيمها آناليز خوبي از استقلال داشتند و شايد دست ما را خوانده بودند. فكر ميكنم بايد تغيير شيوه ميداديم تا به نتيجه ميرسيديم اما در مجموع باز هم اعتقاد دارم ميتوانيم قهرمان شويم.
مهاجم سابق تيم برق شيراز در خصوص سقوط اين تيم به رقابتهاي تيم آزادگان گفت: واقعا دلم براي اين تيم و تماشاگران قابل احترامش ميسوزد. متاسفانه هيچكدام از مسئولان استان فارس به فكر اين تيم نبودند و دوست نداشتند اين تيم سر و سامان بگيرد. در استان فارس استعدادهاي بسيار زيادي وجود دارد كه با هزينه كردن ميتوان تيمي مثل سپاهان درست كرد كه از يك مجموعه 10، 12 سال استفاده ميكند و در رقابتهاي ليگ هم ميدرخشد اما مسئولان استان فارس ميخواهند با كمترين هزينه نهايت استفاده را برده و همه چيز را با هم داشته باشند. روزي كه از برق شيراز جدا شدم با چشم گريان اين باشگاه را ترك كردم چون بابت رضايتنامه من آن هم بخاطر 20 روز 50 ميليون ميخواستند كه با كلي خواهش و تمنا اين رقم را به 35 ميليون رساندم.
عباسفرد يادآور شد: متاسفانه آقاي آيتالهي در خصوص فوتبال شيراز و فارس فقط نظارهگر است و وعدههايي ميدهد كه هيچكدام عملي نميشود من اميدوارم به داد برق برسند تا اين تيم ريشهدار و مردمي با آن هواداران خونگرمش به ليگ برتر بازگردد.
عضو VIP شهرسختافزار
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه سايپا گفت: از اتفاقاتي كه در بازي با استقلال افتاد متاسف شدم و معتقدم حركت تماشاگران استقلال زشت و ناپسند بود.
به گزارش خبرگزاري فارس، حميد سجادي در خصوص صحبت هايي كه امير عابديني عليه اين تيم مطرح كرده بود اظهار داشت: ثابت كرديم كه كسي در تيم ما كم كاري نمي كند؛ اينكه مي گويند ما به بعضي از تيم ها رفاقتي باختيم را قبول ندارم و بعضي ها نبايد اين صحبت ها را مطرح مي كردند. معتقدم در فوتبال فراز و نشيب وجود دارد و اين مسئله جزو طبيعت اين ورزش است. اما اتفاقات ديگري رخ داد كه باعث تاسف من شد.
وي تصريح كرد: در بازي امروز شيطنتهايي از طريق اسكوربورد آزادي آنجام شد كه اين مسئله باعث به وجود آمدن جو بدي براي تماشاگران بود. دوستاني كه دوست دارند در فوتبال ما فرهنگ سازي شود بايد خيلي از مسائل را رعايت كنند.
سجادي در خصوص اينكه آيا جو به وجود آمده در استاديوم در پنالتي كه قهرماني براي استقلال گرفت موثر بود يا خير گفت: اين هم مي تواند بخشي از طبيعت فوتبال باشد. اما تاسف دوم بنده اين است كه ما از سرمربي تيم ملي كشورمان اين گونه استقبال مي كنيم. قرار است تماشاگران استقلال چند روز ديگر همين مربي را همراه با تيم ملي در ديدار هاي مقدماتي جام جهاني تشويق كنند. اعتقاد دارم كاري كه آنها امروز در خصوص مايلي كهن انجام دادند بسيار زشت و ناپسند بود.
مديرعامل باشگاه سايپا در خصوص بحث دو شغله ها در ورزش و احتمال جايگزيني يك مربي ديگر به جاي مايلي كهن در سايپا عنوان كرد: اين بستگي به مذاكرات ما با فدراسيون فوتبال دارد. ما هر جاي كه لازم بدانيم تيم ملي نياز به تمركز دارد آقاي مايلي كهن را در اختيار فوتبال ملي مان قرار مي دهيم تا بتواند به بهترين شكل براي تيم ملي تصميم گيري كند.
سجادي در خصوص شايعه كنار گيري علي دايي از هيات مديره سايپا و اضافه شدن لوكا بوناچيچ و يا فرهاد كاظمي به كادر فني اين تيم گفت: اينها شايعاتي است كه همه مي دانند از كجا بيرون مي آيد. بعضي از روزنامه ها اين شايعات را درست كردند كه قرار بوناچيچ سرمربي سايپا شود. اما خالصانه مي گويم تا به امروز مذاكره اي در خصوص جايگزيني مربيان ديگر در سايپا به كسي انجام نداده ايم. اما اين حق را داريم كه زمان را از دست نداده و براي سرمربيگري سايپا نفراتي را انتخاب كنيم.
وي ادامه داد: كناره گيري علي دايي از هيات مديره سايپا صحت ندارد و ايشان همچنان در كنار ما خواهد بود.
عضو VIP شهرسختافزار
خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال استقلال گفت: داوري مسابقه مشكلي نداشت و ما از موقعيتهاي خودمان استفاده نكرديم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبه گزارش خبرگزاري فارس، فرهاد مجيدي پس از تساوي يك بر يك برابر سايپا در جمع خبرنگاران عنوان كرد: سايپا تيم جوان و خوبي بود و پا به پاي استقلال بازي كرد. ما نتوانستيم از موقعيتهاي خودمان استفاده كنيم. تساوي هم جزيي از فوتبال است و اين اتفاقها در ورزش امري طبيعي است.
كاپيتان تيم فوتبال استقلال در مورد اعتراض تماشاگران به داور مسابقه گفت: در هرحال بخشي از اين اعتراضها طبيعي است چون هواداران ما برد ميخواهند اما داوري مشكلي نداشت. هرچند كارشناسان داوري در اين مورد بايد اظهار نظر كنند اما داوري مشكل خاصي نداشت .شايد ميتوانست پنالتي استقلال را زودتر بگيرد.
مجيدي در مورد استرس استقلال گفت: تيم ما چند هفته است كه استرس دارد. آنهايي كه ادعاي استقلالي بودن دارند صحبتهايي كردند و تيم ما را به حاشيه بردند.
عضو VIP شهرسختافزار
خبرگزاري فارس: كارشناس فوتبال كشورمان گفت: استقلال با باخت در ليگ قهرمانان آسيا دچار تخليه روحي و مغزي شد چرا كه ظرفيت حضور در دو جام را نداشت.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدجلال چراغپور در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره شرايط استقلال و سه تيم ديگر حاضر در ليگ قهرمانان آسيا صحبت و مباحث زير را عنوان كرد:
* ظرفيت داشتن يا نداشتن براي قهرماني در دو جام
در ابتداي بحث بايد دريچه تازه اي را باز كنم و آن هم اين است كه ظرفيت استقلال براي دو جناح بازي كردن تنظيم نشده بود و زماني كه در ليگ قهرمانان آسيا باختن را آغاز كردند علاوه بر اينكه ظرفيت تاكتيكي مصرف شد و مربيان اين تيم خود را در حالت ضعيف تري از مربيان حريف ديدند يك خلا روحي در تيم به وجود آمد.
روز گذشته هم فيروز كريمي در قم بازي را باخت. وقتي اين دو تيم را كنار هم قرار دهيد متوجه مي شويد كه آنها هم دچار اين خلا روحي شده اند.
* احساس بد باختن در ليگ قهرمانان آسيا
باختن تيم هاي ما در ليگ قهرمانان آسيا حس خوبي را روي نيمكت اين تيم ها ايجاد نكرده است و آنها اين حس را به تيم خود منتقل كرده اند. استقلال تيمي كه تا قبل از اين مسابقات سرآمد تيم ها بود در آسيا مي بازد و هر چقدر هم بگوييم كه اهميتي ندارد و مي توان جبران كرد ضربه روحي خود را به تيم وارد كرده است. پس با اين شرايط بايد سئوال بزرگ ديگري مطرح شود و اينكه آيا ظرفيت فوتبال استقلال براي دو جناح دو فكر متفاوت و دو تاكتيك متفاوت ساخته شده بود يا نه و بعد اينكه نه تنها استقلال بلكه سه تيم ديگر حاضر در ليگ قهرمانان اسيا نيز به همين مشكل دچار هستند.
* بايد برنامه ريزي فراتر وجود داشته باشد
مديران تيم ها و مربيان بايد برنامه ريزي فراتري از اين داشته باشند. از چهار تيمي كه در ليگ قهرمانان آسيا هستند سه تيم براي فصل آينده نتوانسته اند سهميه ليگ قهرمانان را كسب كنند. استقلال هم اول شدن در ليگ را فداي ليگ قهرمانان آسيا كرده و اكنون از اين عنوان دور شده است.
آيا ظرفيت ما و مربيان ما براي دو اتمسفر مختلف ساخته شده بود؟ كه البته پاسخ كنفي سات.
* برآورد اشتباه از ليگ هاي كشورهاي حاشيه خليج فارس
همه مربيان و مسئولان و فوتبالدوستان در ايران دچار اين برآورد اشتباه شده اند كه ليگ هاي منطقه اي حاشيه خليج فارس از كيفيت فني خوبي برخوردار نيست و بازيكنان ما هم نبايد در اين ليگ ها حضور پيدا كنند چون ضعيف تر مي شوند و به فوتبال ايران باز مي گردند اما كسي نگفت كه اين بازيكنان ما در اين ليگ ها ديپورت مي شوند. بازي هاي ليگ قهرمانان نشان داد كه ليگ آنها نه تنها ضعيف تر از ما نيست بلكه به لحاظ تشكيلاتي تيم هاي عربي از فوتبال ايران جلوتر هم هستند. اين موضوع در تيم هاي شرق آسيا نمود بيشتري دارد. اكنون كه مربيان به اين اشتباه خود پي برده اند بايد در افكار خود تجديد نظر كنند. هر چهار تيم ما در ليگ قهرمانان به دليل اين تفكر اشتباه بهاي سنگيني را پرداخت كردند. استقلال در حال از دست دادن قهرماني است و صبا و پرسپوليس و سپاهان سهميه سال بعد را از دست داده اند.
* استقلال و از دست دادن شخصيت قهرماني
اما چرا بايد تيمي مثل استقلال كه از پتانسيل بالايي براي كسب قهرماني برخوردار است دچار افت شود؟ اين تيم بعد از اينكه در ليگ قهرمانان آسيا از سه بازي فقط يك امتياز كسب كرد شخصيت قهرماني را گم كرد و استقلال را از خود بيگانه كرد و باعث شد مزه باخت را بچشد. آنها خلا هويتي پيدا كرده اند و اين خلا را درست در بازي با سايپا مشاهده كرديم. اين تيم در دقيقه 87گل مي زند اما نمي تواند سه دقيقه اين گل را حفظ كند. نكته جالب اينجا بود كه تا قبل از به تساوي رسيدن بازي؛ سايپا دو بار ديگر دروازه اين تيم را تهديد كرد. ضمن اينكه سايپا روي نيمكت سرمربي نداشت و اين نشان مي دهد تيم هاي ما بدون مربي كار خود را راحت تر انجام مي دهند. گلي كه برجلو زد در ميان چهار بازيكن اسقلالي به ثمر رسيد.
* فوتبال روي 4 ستون پايدار است
در فوتبال بايد چهار ستون را داشت كه عين اين چهار ستون در كسب نتيجه موثر است. مورد اول تكنيك است. ما نمي توانيم بگوييم كه بازيكنان استقلال بعد از يك فصل تكنيك خود را فراموش كرده اند. مورد دوم آمادگي جسماني است. در بازيكنان استقلال اثري از خستگي و كوفتگي ديده نمي شود. مورد سوم تاكتيك است. در اين باره هم نمي توان گفت يادشان رفته كه چطور بازي كنند. مورد چهارم مسائل رواني است. درباره استقلال بايد گفت فقط و فقط از لحاظ رواني دچار تخليه مغزي شده است. مثلا در بازي ديروز نمي توان به قلعه نويي خرده گرفت كه چرا تيمش در ضربه ايستگاهي گل خورده است. اين موضوع دست مربي نيست. شايد اگر 10 بار ديگر اين صحنه اتفاق بيفتد چهار مدافع اين تيم نگذارند برجلو چنين ضربه اي بزند.
*حاشيه ها بحث هاي جانبي هستند
اين درست كه در چند روز اخير بحث هاي حاشيه اي در مورد اين تيم وجود داشته است اما اين چهار عاملي كه من گفتم عوامل متغير ثابت هستند و نبود يك عامل باعث شده تا هر چهار تيم ما در ليگ قهرمانان آسيا امتيازهاي خود را در ليگ برتر از دست بدهند. حاشيه ها بحث هاي جانبي هستند
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks